POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les dades que ens facilita seran incorporades a un fitxer amb la finalitat de mantenir les relacions comercials amb vostè., De responsabilitat de MASTERBABY HOME, SL Pot exercir els seus drets en matèria de protecció de dades en la següent adreça: C / Ptda. Les Creus, s / n. 03450 Banyeres de Mariola. ALACANT.

Els usuaris d'aquesta web entenen que tota la informació aportada a través de xarxes socials (post, mencions, comentaris, links, xat, vídeos, fotos, etc.) poden ser públics i, com a tal, utilitzats per tercers sobre els quals MASTERBABY HOME , SL no té possibilitats tècniques de restricció. Aquests tercers, sense autorització de MASTERBABY HOME, SL, poden utilitzar aquestes dades publicades pels usuaris, amb fins no directament relacionats amb els interessos de l'empresa, sense que per això, es derivi autorització, concessió, consentiment o mer coneixement d'aquests fets per part de MASTERBABY HOME, SL

Per tant, els usuaris han de ser conscients d'aquest fet, connatural a l'ús de la informació publicada a través de les Xarxes Socials.

Totes les opinions i, en general, la informació publicada pels usuaris només representa l'opinió de qui ho aporta i no indiquen cap participació per part de MASTERBABY HOME, SL

Pel que fa a la identificació dels usuaris que enllacen, comenten o fan post i aportacions (textos, vídeo, fotos, etc.) per part de les empreses gestores i titulars de les plataformes anomenades "Xarxes Socials", MASTERBABY HOME, SL no pot assegurar el respecte de la legislació vigent en cada moment en matèria de protecció de dades i remet als usuaris a les polítiques de privacitat pròpies de cada xarxa social.

Pel que fa als continguts publicats en els espais de Xarxes Socials utilitzats per MASTERBABY HOME, SL, es remet als usuaris a seguir les normes expressades anteriorment.

En cas de dubtes sobre el processament de dades personals realitzats per MASTERBABY HOME, SL a través de les Xarxes Socials, els usuaris poden posar-se en contacte amb l'entitat, a través de l'adreça info@duffi.es.